skip to Main Content

Programmamanagement

Een ervaren programmamanager zet samen met u een totaalprogramma op en verzorgt – waar nodig met een team van experts – de uitvoering van de benodigde projecten in hun samenhang.

Programma- en projectmanagers

Of het nu gaat om een nieuw project of een al uitgestippelde strategie; onze managers excelleren op strategisch, tactisch en operationeel niveau, zowel resultaat- als mensgericht, ‘strategy into action’ is hen op het lijf geschreven.

Interim-management

Krachtige denkers met een ‘hands on’ mentaliteit sturen een specifiek onderdeel van uw organisatie aan, met de focus op het realiseren van duurzame verbeteringen.

Proces-management

Samen met uw medewerkers stellen we vast welke procesaanpassingen significante verbeteringen voor uw klant opleveren.

Coaching

Gecertificeerde coaches ondersteunen uw groeiproces naar een excellente organisatie; zij helpen u het management potentieel in uw organisatie te ontdekken, ontwikkelen en bestendigen.

Training

Performanceverbetering of uitgekiend proces management? Onze maatwerktrainingen creëren een solide basis voor de continue ontwikkeling van Operational Excellence en uw management.

Processimulatie

Met een simulatie op basis van procesgegevens brengen we knelpunten in beeld, inclusief het sociale netwerk. En met een simulatie op basis van data-analyse creëren we vaak interessante aanvullende inzichten.

Back To Top