skip to Main Content

 

Uw ICT-projecten naar een hoger plan

Veel ICT-organisaties zitten gevangen tussen prestatieafspraken met interne klanten en contracten met externe partners. Management in Motion helpt u om uw ICT-beheerafdeling te transformeren tot een slagvaardige ICT-regieorganisatie. Met als resultaat betrouwbare ICT-diensten tegen acceptabele  kosten en tevreden klanten, zowel intern als extern.

Helder veranderprogramma

Onze programmamanagers stippelen samen met u de koers uit en sturen op het behalen van duidelijke mijlpalen. We kiezen voor een integrale, ketengerichte aanpak en kijken zowel naar de besturing als de uitvoering van het ICT-beheer in al haar facetten. Uit ervaring weten wij dat deze integrale aanpak leidt tot blijvend resultaat.

Ervaren professionals

De professionals van Management in Motion hebben minimaal 15 jaar ervaring op het gebied van bedrijfsvoering en (proces)management in de ICT. Daarnaast kunt u onze programmamanagers ook inzetten voor grotere ICT projecten, waarbij hun kennis van operational excellence een belangrijke meerwaarde vormt.

3. ICT ManagementMeer weten?

Bent u benieuwd hoe het traject naar een slagvaardige ICT-regieorganisatie er uitziet voor uw organisatie? Download eerst de factsheet met meer informatie en voorbeelden over onze praktijkgerichte visie en aanpak. Of maak een persoonlijke afspraak met Herman Waijers of Ries Bode.


Factsheet ICT management

Back To Top