skip to Main Content

Management Operations

Uitstekende prestaties van uw operationele processen

Effectieve en efficiënte bedrijfsprocessen die leiden tot kwaliteitsverbetering, tevreden klanten, kostenbeheersing en betrokken medewerkers. Met operational excellence legt u een duurzame basis om uw concurrentiepositie structureel te versterken.

Integrale aanpak

Management in Motion begint met een gedegen analyse van uw processen. Een combinatie van op de praktijk gebaseerde processimulaties en onze eigen waarnemingen leiden tot nieuwe inzichten. Met onze integrale aanpak zorgen we voor een afgewogen balans tussen de klant, processen, organisatie, ICT, besturing, beheersing, financiën en uw management en medewerkers.

Transparante besturing

We maken operational excellence zichtbaar met duidelijke doelstellingen en meetbare resultaten. Door al snel verbeteringen te realiseren, leggen we een basis voor structurele oplossingen. Met de introductie van dagsturing en weeksturing verankeren we operational excellence in uw organisatie. Van de boardroom tot werkvloer.

Meer weten?

Bent u benieuwd hoe het traject naar operational excellence er uitziet voor uw organisatie? Download eerst de factsheet met meer informatie en voorbeelden over onze praktijkgerichte visie en aanpak. Of maak een persoonlijke afspraak met Herman Waijers of Ries Bode.

Back To Top