skip to Main Content

Een passie voor blijvende verbeteringen

Management in Motion is een bedrijf met een missie. Vanuit onze passie voor blijvende verbeteringen bieden wij interim- en programma-management diensten. Hiermee kunnen organisaties hun verbeterpotentieel ontdekken, ontwikkelen en bestendigen om excellent te opereren. Wij noemen dit ‘realising sustainable excellence’.

Onze kernwaarden

Onze ruim 170 ervaren interim-, programma- en projectmanagers staan voor professionaliteit, deskundigheid, daadkracht en betrokkenheid. Ondersteund door onze organisatie zetten ze zaken in beweging, brengen zij strategieën tot uitvoering en zorgen zij voor blijvende verbeteringen op het gebied van Operations Management en ICT Management.

MiM

Management

Management in Motion wordt geleid door Herman Waijers en Ries Bode. Zij zorgen voor de selectie van de juiste man of vrouw op de juiste plaats, professionele begeleiding ‘on the job’ en transparante rapportages over de geboekte resultaten.

Kennissessies en Thema Events

We zijn trots op de persoonlijke en professionele relatie met onze grote en minder grote opdrachtgevers én op de geboekte resultaten van onze senior managers. Regelmatig organiseren wij kennissessies en thema events, waar sprekers van naam hun kennis en ervaring delen met onze relaties en onze professionals.

Factsheet Bedrijfsprofiel

 

Back To Top