skip to Main Content

Samen maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Management in Motion zijn wij ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij willen bijdragen aan een beter leefklimaat. Dit wordt door ons op verschillende wijzen vormgegeven, wij trachten zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te ondernemen. Een verschijningsvorm hiervan is sponsoring.

Management in Motion is gevestigd in Zoetermeer, een stad met veel topsport talent. Voor een bedrijf dat iets heeft met bewegen, vitaliteit, ontwikkeling en groei is de relatie met topsporters gauw gelegd. Wij hebben van 2008 tot en met 2012 het topsport talent uit Zoetermeer via de Stichting Zoetermeer Topsport ondersteund in het realiseren van hun droom. In dit kader hebben wij in de afgelopen jaren een persoonlijke en bijzondere relatie opgebouwd met Pelle Rietveld. Hij is gespecialiseerd in de meerkamp. Hij werd zowel outdoor als indoor Nederlands kampioen in zijn specialiteit.

Management in Motion is met ingang van 1 april 2013 tot maart 2014 sponsor geweest van de stichting Support2Sports. Deze stichting ondersteunt een selectie jeugd top golfamateurs in hun sportieve ontwikkeling op weg naar de top. Via deze stichting ondersteunden wij tevens de Nederlandse Faldo Series, een top jeugdtoernooi.

Daarnaast is Management in Motion voor langere tijd aan de Goudse Mixed Hockey Club (GMHC) verbonden geweest. Deze sponsoring richtte zich specifiek op de teams van de jongens en meisjes B1. Naast sportkleding is ook geïnvesteerd in extra trainingsuren onder leiding van een ervaren toptrainer. De meisjes B1 spelen momenteel in de districtscompetitie, het hoogste niveau in hun leeftijdscategorie. De jongens B1 spelen in de topklasse maar ambiëren op korte termijn de overstap te maken naar de districtscompetitie.
HH Moldavie

Management in Motion sponsort tevens regelmatig de stichting Helping Hand Moldavia. Een particuliere stichting die kansarme mensen in heel Moldavië helpt. Hierbij richten zij zich speciaal op kinderen, scholen en gezondheidszorg.

Management in Motion sponsort met ingang van december 2016 ook de Stichting Jarige Job.

Wat doet de Stichting Jarige Job? Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Wist je dat voor ruim 60.000 kinderen in Nederland dit niet vanzelfsprekend is? Zij kunnen hun verjaardag niet vieren omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op hun mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeau, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek.

Jarige Job helpt deze kinderen én daarmee het hele gezin door in ieder geval de belangrijkste dag van het jaar wél mogelijk te maken. Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardagsbox ter waarde van € 35,-, met alles erop en eraan. Zoals slingers, ballonnen, taartmix, traktaties, wat lekkers voor thuis en cadeautjes. Ruim voor de verjaardag van het kind krijgen de ouders de Jarige Job verjaardagsbox. Zij zorgen ervoor dat het huis versierd is, dat de taart gemaakt is, cadeautjes zijn ingepakt en de traktatie voor op school klaar staat. De kinderen hebben geen idee van het bestaan van Jarige Job. Hierdoor wordt een verjaardag weer een echt gezinsfeest!
Back To Top