skip to Main Content

professionals

Onze professionals maken het verschil

Steeds beter worden in waar je goed in bent, is het leukste wat er is. Een passie die onze ruim 170 senior managers met elkaar delen. 170 mensen die gewicht in de schaal leggen door ruim 15 jaar ervaring met operational excellence en ICT vraagstukken in verschillende bedrijfstakken.

Voordoen, meedoen en laten doen

Mensen die met plezier werken vanuit professionaliteit, integriteit en respect. Mensen die u volgens het principe ‘voordoen, meedoen en laten doen’ mensen inspireren zichzelf voortdurend te verbeteren en hen daarin ook begeleiden. Zo ontdekken uw mensen dat continue leren en verbeteren vooral ook leuk is. Met als resultaat dat dit verbeterproces doorgaat als de job van onze professionals erop zit.

Lumina SparkLumina Spark

Management in Motion selecteert haar interim managers op basis van ervaring, competenties, passie en persoonskenmerken. Om de persoonskenmerken in kaart te brengen hanteert Management in Motion de methode Lumina Spark van Lumina Learning.

Management in Motion zet Lumina Spark ook in voor de ontwikkeling van managers en voor teamontwikkeling en –coaching bij haar klanten. Wij hebben hiervoor een aantal geaccrediteerde coaches. Lumina Spark geeft mensen meer inzicht in hun dagelijks gedrag maar ook in hun gedrag in overbelaste situaties. Vanuit een beter inzicht in hun eigen gedrag, kunnen ze zich ook beter verbinden met anderen.

Back To Top